nu ook op twitter !

God's TweetHet moest er maar eens van komen: een Twitter-account van/voor Kerk aan de Linge. En hier issie dan:

@KerkaandeLinge

Nu natuurlijk dit medium op een zinvolle manier gaan inzetten. Dat is de kunst in digi-land. Er zijn mensen die vinden dat een kerk zich niet tot dit medium moet laten verleiden, terwijl anderen zeker zijn dat het zonder niet meer kan in deze tijd van social media. Ik zie het vooral als een extra lijntje in de berichtgeving en -garing. Opnieuw: als je hierover een goed idee of inzicht wilt delen… graag!!!

Ondertussen heb ik (helaas?) één belofte gebroken die ik bij in intrede heb gedaan. Ik had namelijk de URL www.kerkaandelinge.nl laten vastleggen en heb op 16 juni gezegd dat ik die aan Kerk aan de Linge zou overdragen wanneer onze federatie officieel een fusie zou zijn geworden. Op aandringen van een paar centrale figuren in ons communicatienetwerk (wat zeg ik dat toch weer mooi) heb ik besloten deze overdracht nu maar vast rond te maken. Zo komt namelijk ook de e-mailextensie @kerkaandelinge.nl beschikbaar voor de gemeente en dat is bijvoorbeeld handig voor het aanleveren van liturgische gegevens voor de kerkdiensten (denk aan een mailadres als ordevandienst@kerkaandelinge.nl – NB dit is een voorbeeld!).

Ik ben benieuwd hoe het allemaal gaat uitpakken…

Goede groet, Jominee

Advertenties

2 gedachten over “nu ook op twitter !

    • Daar willen we nu eerst nog even over nadenken. Voor veel evenementachtige zaken (voorbereiden jeugddienst e.d.) werken onderlinge groepen op FB ook goed, merken we.

Geef je reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s