groeicatechese

Jop Swing 7 - Handelingen & OpenbaringVolgende week, op dinsdag 30 september maken we weer een start met de groeicatechese voor jongeren van 12-15 jaar. Dit seizoen wandelen we door het bijbelboek “Handelingen van de apostelen”. Daar kun je lezen hoe de kerk eigenlijk is begonnen: een klein groepje enthousiaste leerlingen van Jezus, de 12 apostelen, weet duizenden andere mensen ook enthousiast te maken. Dat lukt natuurlijk niet bij iedereen en de apostelen worden regelmatig vervolgd, in de gevangenis gegooid en zelfs gedood. Hun bijzondere en soms spannende belevenissen met God, elkaar en anderen gaan we dit seizoen volgen.

Voor de deelnemers aan de Groeicatechese is ook een Facebook-groep gemaakt: “Groeicatechese Kerk aan de Linge 2014-2015“. Zo kunnen we ook tussendoor contact houden.

De eerste bijeenkomst is volgende week: dinsdag 30 september van 18.45 tot 19.45 uur in De Kandelaar. De leiding (Johan de Visser, ds. Ben Heijting en ikzelf) heeft gekozen voor een nieuwe insteek die ook voor onszelf nogal avontuurlijk is…

Eén tipje van de sluier mag ik alvast optillen:

Oh ja, deze eerste keer zijn ouders ook welkom, tenminste als ze gewoon meedoen en niet aan de zijlijn gaan zitten aapjes kijken.  ;o)

Goede groet, Jominee

Advertenties

Geef je reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s