70 x 7

EurobiljettenVermenigvuldigen en vermeerderen is een bijzondere roeping in de Bijbel. Dat begint al in Genesis, waar de mens zelf wordt opgeroepen zich te vermenigvuldigen. Ook het goede moet vermenigvuldigd worden: een teken van de goedheid van God, die gul zijn goede gaven uitdeelt aan ieder die daarom vraagt. Wie gelooft, wordt opgeroepen gul te zijn in alles wat goed is: vergeving, genade, gastvrijheid, naastenliefde, enz.

Die roeping tot gulheid geldt ook de goede gaven. In onze wekelijkse nieuwsbrief stond daarom een oproep in die zin: vanuit de gemeente is 70 Euro beschikbaar gesteld voor de aanschaf van een laptop voor het Jeugdhonk en het Beamteam. Daar is wel een voorwaarde aan gesteld: namelijk dat er in deze maand oktober nog zes andere gevers van 70 Euro gevonden moeten worden om het totaalbedrag op 7 x 70 = € 490,- te brengen. Een leuke uitdaging, zou ik zo zeggen.

Mij is gevraagd e.e.a. te coördineren. De zes andere gevers mogen zich dus bij ondergetekende melden. Ik ben benieuwd of we onze jeugd en het beamteam over een maand met een eigen beamer kunnen verblijden…!

Goede groet, Jominee

 

P.S. De eindstand op Dankdag was 7 x 70, dus € 490,00 !  Daarmee is het streefbedrag in ruim een maand binnengekomen. Grote dank aan alle goede gevers!
We wensen de gebruikers van het Jeugdhonk en ook ons Beamteam alvast veel plezier van de nieuw aan te schaffen laptop!
(9-11-2014)

Advertenties

Geef je reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s